Prečo zdieľať linky z hladamchatu.sk?

Blog

FAQ

Prečo zdieľať linky z hladamchatu.sk?

Autor:Jozef Maďar

Aktualizácia:19.08.2024

V dnešnej dobe si mnoho chatárov platí inzerciu na rôznych portáloch a zároveň zdieľajú linky z týchto portálov na sociálnych sieťach, čím vlastne robia zadarmo reklamu týmto portálom. Viacmenej všetky rezervácie prichádzajú zo sociálnych sietí, kde práve chatári, ktorí platia za reklamu a propagáciu, zdieľajú tieto odkazy.

Problém vysokých poplatkov

Tieto portály si účtujú vysoké poplatky za inzerciu, čo môže byť pre mnohých ubytovateľov finančne náročné. Okrem toho, že platia za inzerciu, ešte aj sami propagujú tieto portály zdieľaním odkazov na sociálnych sieťach. Týmto spôsobom nielenže zvyšujú návštevnosť týchto portálov, ale aj nevedome podporujú ich rozvoj a popularitu.

Výhody zdieľania odkazov z hladamchatu.sk

Ak zdieľate odkazy z hladamchatu.sk, môžete získať viacero výhod:

  1. Nižšie náklady: Naša platforma ponúka cenovo dostupnejšie možnosti inzercie za len 99€ ročne. Tento poplatok je tak nízky, že stačí prenajať ubytovanie len raz, aby ste mali inzerciu prakticky zaplatenú.
  2. Priama podpora: Zdieľaním odkazov z hladamchatu.sk priamo podporujete našu platformu, čo nám umožňuje poskytovať lepšie služby a rozširovať našu ponuku.
  3. Efektívnejšia propagácia: Zdieľanie odkazov z hladamchatu.sk na sociálnych sieťach vám umožní prilákať viac klientov priamo na váš profil, čím zvýšite šancu na rezervácie.
  4. Garancia obsadenosti: Ponúkame garanciu obsadenosti - ak za rok nemáte žiadny dopyt, máte ďalší rok inzercie zadarmo.

Naše silné stránky

Hladamchatu.sk je správcom a prevádzkovateľom najväčších skupín zameraných na inzerciu krátkodobého prenájmu na Facebooku. Na Slovensku máme najväčšiu skupinu s viac ako 132 tisíc členmi a v Čechách najväčšiu skupinu s viac ako 210 tisíc členmi. Celkovo má hladamchatu.sk na facebooku cca 600 tisíc členov v skupinách a fanpage orientovaných na prenájmy ubytovaní.

Zoznam našich facebookových skupín:

  1. Chaty a chalupy - kupa predaj prenájom
  2. Chaty a chalupy k pronajmutí
  3. Chaty a chalupy na predaj a prenajom - bydo sk
  4. Chaty a chalupy od majiteľu k pronajmutí
  5. Ubytovanie na Slovensku : Chaty apartmany a penziony
  6. Ubytovanie - Chaty chalupy penziony apartmany

Naše fanpage:

Garancia stability cien

Mnohí chatári môžu mať obavy, že časom zvýšime ceny. Chceme vás uistiť, že ceny za základnú inzerciu zostanú dlhodobo na súčasnej úrovni. Našou stratégiou je ponúkať doplnkové služby, za ktoré sa bude priplácať.

Medzi tieto služby patria:

  • Súťaže s hladamchatu.sk
  • Topovanie inzerátov
  • Marketingové balíčky
  • Vlastná webstránka
  • Právne služby a poradenstvo

Naša služba je od chatárov pre chatárov

Sami vlastníme a prenajímame chaty, preto dokonale rozumieme vašim potrebám a výzvam. Naša služba je navrhnutá tak, aby sme mohli spoločne rásť a úspešne podnikali v oblasti krátkodobého prenájmu. Zdieľaním odkazov z hladamchatu.sk nielenže ušetríte na nákladoch, ale aj efektívne propagujete svoje ubytovanie.

Spolupracujme a pomôžme si navzájom rásť!

Ubytovací portál hladamchatu.sk - Chaty a chalupy na prenájom

Načítavám......