Máte voľné termíny? Pridajte sa k nám!

Blog

FAQ

Máte voľné termíny? Pridajte sa k nám!

Autor:hladamchatu.sk

Aktualizácia:19.08.2024

Máte málo rezervácií, nie ste už ochotní platiť nehorázne sumy za inzerciu na konkurenčných portáloch? Pridajte sa k nám!

Kto sme?

Sme tím marketérov a špecializujeme sa na marketing na sociálnych sieťach. Súčasťou marketingu je aj náš vlastný inzertný portál špecializujúci sa na krátkodobé prenájmy ubytovaní na doméne hladamchatu.sk .

Prečo inzerovať u nás?

Máte záujem o inzerciu?

Pridajte sa k nám

Na pár kliknutí sa zaregistrujte na našom webe hladamchatu.sk a následne si môžete pridať Vaše ubytovanie. Pridanie ubytovania trvá približne hodinu v závislosti na type ubytovania. Pridanie prebieha formou vyklikávania. Zvolíte si typ ubytovania, zadáte názov a pokračujete ďalej podľa pokynov. Ak by ste sa si pri niektorom kroku nevedeli rady, tak nás viete kontaktovať na priamo telefonický na telefónnych číslach +421 949 649 111, alebo +421 951 175 870

Nestíhate a máte toho veľa?

Vaše ubytovanie pridáme za Vás, Vy si prezentáciu len skontrolujete, prípadne si spravíte drobné úpravy.

Pošlite nám tieto údaje:

  1. Kontaktné údaje na Vás: Telefónne číslo, e-mail, meno kontaktnej osoby.
  2. Informácie o ubytovaní: Názov ubytovania a krátky opis toho, ako prenajímate ubytovanie, či to je chata alebo apartmány a podobne.
  3. URL adresou webu: Ak už máte Vaše ubytovanie online, pošlite nám link na webstránku (môže to byť aj konkurenčný portál).
  4. Polohu ubytovania: adresa, okres, turistický región, štát, alebo prípadne GPS súradnice.
  5. Fakturačne údaje: Napíšte nám IČO. Ak ho nemáte, stačí nám meno, priezvisko a adresu.
  6. Synchronizačné linky: Pošlite nám synchronizačné linky z kalendára Vášho rezervačného softwaru, alebo iných portálov kde už inzerujete.
  7. WhatsApp: Komunikujete s hosťami cez WhatsApp? Pošlite nám telefónne číslo Vášho WhatsAppu.

Často sa pýtate

  1. Koľko stojí inzercia: Cena ročnej inzercie je 99€
  2. Mám viac ubytovaní, koľko budem platiť: V rámci jedného poplatku za ročnú inzerciu je možné u nás mať až tri samostatné ubytovania.
  3. Garantujete obsadenie termínov?: Negarantujeme, ale pri peknom ubytovaní, pekných fotkách, rozumnej cene, synchronizácii kalendárov a využití sociálnych sieťach u nás Vašu chatu obsadíte raz dva. V opačnom prípade máte inzerciu na ďalší rok zadarmo. (pre viac info kontaktujte [email protected])
  4. Prenajímam len 4 mesiace v roku, viete mi mať zľavu?: U nás bohužiaľ nie. Naša cena inzercie je tak nízka, že takúto možnosť neponúkame. Navyše, Vaše ubytovanie sa u nás zobrazuje po celý rok.
  5. Vieme sa pridať so susedom čo prenajíma pod jedno konto? Je tu takáto možnosť, ale neodporúčame ju, nakoľko by ste si navzájom videli dopyty a komunikáciu s hosťami. Ideálne je mať dva samostatne kontá. My Vám za to, že ste sa pridali dvaja, dáme po 20€ každému vo forme kreditu, a teda budete mať zľavu na ročnú inzerciu.

Neváhajte sa nám ozvať emailom, alebo telefonický. Radi odpovieme na Vaše otázky.

Ubytovací portál hladamchatu.sk - Chaty a chalupy na prenájom

Načítavám......